Žiemos sriuba
Lašišos ar skubrės file su oda Svogūno Morkos Gabalėlio saliero Moliūgo Pasternoko ar petražolės šaknies Daržovės gali būti įvairios arba tos kurias turite Aliejaus
Lašišos ar skubrės file su oda Svogūno Morkos Gabalėlio saliero Moliūgo Pasternoko ar petražolės šaknies Daržovės gali būti įvairios arba tos kurias turite Aliejaus
Jums reikės:• Sūdytos arba žalios atlantinės lašišos filė arba krevečių• Moliūgo• Saliero• Morkų• 1 svogūno• Žolelių – kalendros, petražolių (nebūtina)• Sojos padažo• Druskos, pipirų•
Jums reikės:• Menkės, Saidos ar Polako filė ~1 kg• 1 stiklinės ryžių – 200 g• Tarkuotos cukinijos ~700 g• Kiaušinių – 2 vnt• Tarkuoto
Jums reikės Jaunų nesumedėjusių krapų 120-150 g Vienos ar kelių rūšių riešutų (pinijų, kanapių branduolių, anakardžių, migdolų) 70-100 g Kieto brandinto sūrio, kaip Džiugas,
Jums reikės:• Saidos filė ar Heko jaustinių ~1 kg• Alyvuogių aliejaus ~70-100ml• Naturalaus jogurto ar neriebios grietinės 500gr• Druskos, juodųjų pipirų, krapų, kario prieskonių
Gaivus dilgynių-saulėgrąžų padažas tinkantis prie visų žuvų, o ypač prie heko, saidos, menkės, taip pat puikiai tinka salotoms. Jums reikės:• ~200 g lukštentų saulėgrąžų•
Heko mėsos konsistencija labai tanki, todėl jį labai skanu jį ruošti su padažiais. Jums reikės:• 800 g heko filė• 200 ml balto sauso stalo
Kepta skumbrė yra skanus, bet riebus patiekalas. Tačiau jei kepsime kimči salotose, tai skumbrė nebebus toks sunkus maistas skrandžiui ir turėsime labai skanų garnyrą.
4 valgytojams Pamaloninti savo skrandį, sušildyti sužvarbusį kūną, galime skania sriuba, turinčia ir organizmą valančių savybių. Reikės: 2 litrų vandens 2vnt. jūros ešerių 6-7vnt.
Gaukite naujienas apie žuvies siuntas, patarimus ir receptus tiesiai į savo elektroninio pašto dėžutę