Įvairios rudens daržovės ir žuvies kurios turite:
- žuvies filė arba pjaustiniai (asmeniui 200-300g)
- moliūgo
- cukinijos
- pomidorų
- svogūno, česnakų
- alyvuogių aliejus
- druska, prieskoniai
Šildantis daržovių šiupinys su žuvimi.
Įvairios rudens daržovės ir žuvies kurios turite:
- žuvies filė arba pjaustiniai (asmeniui 200-300g)
- moliūgo
- cukinijos
- pomidorų
- svogūno, česnakų
- alyvuogių aliejus
- druska, prieskoniai
Supjaustytą svogūną, česnaką, prieskonius sudedu į platų įkaitintą puodą su trupučiu ant dugno vandens ir alyvuogių aliejumi (50-100ml priklausomai kiek porcijų ruošiu). Apkepinu. Sudedu visas likusias supjaustytas daržoves, išmaišau, paskrudinu ir uždengęs troškinu, kartas nuo karto pamaišant, kol viskas suverda (15-20min.). Tuo metu supjaustau žuvies file į gabaliukus ir sudedu į daržovių troškinį. Kaitrą sumažinu iki minimumo ir nemaišant troškinkinu dar 5 min.. Jei dedu lašišos, skumbrės ar silkės file, sudėjęs panardinu ir išjungiu kaitrą. Troškinys bręsta dar 15-20min. Mėgstu dar pasigardinti grietinės šaukštu.