Lašišos filė sūdymas
lašišos filė 1kg rupi, be jodo druska 20-30g cukrus 5-15g krapai, citrinpipiriai Druską, cukrų ir prieskonius sumaišome.Atitirpdytą lašišos filė, nuplauname ir nusausiname. Lašišos gabalą dedeme
lašišos filė 1kg rupi, be jodo druska 20-30g cukrus 5-15g krapai, citrinpipiriai Druską, cukrų ir prieskonius sumaišome.Atitirpdytą lašišos filė, nuplauname ir nusausiname. Lašišos gabalą dedeme
vienas supjaustytas otas bulvės (+morkos, moliūgas, burokėliai pagal pomėgį) gero aliejaus prieskoniai ir druska Nuskustas į ketvirčius ar pusiaiu supjaustytas bulves apverdame ~10min.(+morkas, burokėlius,
Apie 100 g morkų lapeliųApie 80 ml tyro alyvuogių aliejausApie 50 g turimų riešutų ( migdolai, anakardžiai, graikiški ar kedro)Apie 50 g kieto sūrioČesnako
Lengvas pavasariškas patiekalas Pasiruošti garnyrą: ryžius arba šviežių daržovių salotas. Atitirpdytas krevetes nulukštenti ir, perplovus šaltu vandeniu, nusausinti. Krevetes apkepti keptuvėje ant aliejaus kiekvieną
Įvairios rudens daržovės ir žuvies kurios turite: žuvies filė arba pjaustiniai (asmeniui 200-300g) moliūgo cukinijos pomidorų svogūno, česnakų alyvuogių aliejus druska, prieskoniai Šildantis daržovių
atl.menkių ikrai 0,5 kg 2-4 vidutinės morkos svogūnas, česnakas ryžių miltų ~150g chia sėklų ar gisločių sėklų luobelių valg.šauktas druska, prieskoniai 150g.sviesto Sutarkuotas per „burokinę“
Gaudant ir dorojant dideles Atl.menkes gaunami puikūs subproduktai – ikrai ir kepenys. Ikruose baltymų iki 23%, riebalų tik 2,6%, kepenyse – 50% vertingų žuvų aliejų. Teko
Atšildytą silkės filė su oda gabaliuką nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname ar tiesiog nuvarviname. Dedame į mažą pailgą indelį oda į apačią, apibarstome rupia druska
Lapinės salotos Agurkas Gražgarstė Pomidorai Granato sėklos Karštai rūkytos lašišos file 4 skonių padažas Viską nuplauname, nusausiname, supjaustome ir sumaišome. Sudedame iš granato išimtas
Gaukite naujienas apie žuvies siuntas, patarimus ir receptus tiesiai į savo elektroninio pašto dėžutę