Šildantis daržovių šiupinys su žuvimi


Įvairios rudens daržovės ir žuvies kurios turite:

  • žuvies filė arba pjaustiniai (asmeniui 200-300g)
  • moliūgo
  • cukinijos
  • pomidorų
  • svogūno, česnakų
  • alyvuogių aliejus
  • druska, prieskoniai


Šildantis daržovių šiupinys su žuvimi. 
Įvairios rudens daržovės ir žuvies kurios turite:

  • žuvies filė arba pjaustiniai (asmeniui 200-300g)
  • moliūgo
  • cukinijos
  • pomidorų
  • svogūno, česnakų
  • alyvuogių aliejus
  • druska, prieskoniai


Supjaustytą svogūną, česnaką, prieskonius sudedu į platų įkaitintą puodą su trupučiu ant dugno vandens ir alyvuogių aliejumi (50-100ml priklausomai kiek porcijų ruošiu). Apkepinu. Sudedu visas likusias supjaustytas daržoves, išmaišau, paskrudinu ir uždengęs troškinu, kartas nuo karto pamaišant, kol viskas suverda (15-20min.). Tuo metu supjaustau žuvies file į gabaliukus ir sudedu į daržovių troškinį. Kaitrą sumažinu iki minimumo ir nemaišant troškinkinu dar 5 min.. Jei dedu lašišos, skumbrės ar silkės file, sudėjęs panardinu ir išjungiu kaitrą. Troškinys bręsta dar 15-20min. Mėgstu dar pasigardinti grietinės šaukštu.