Žuvis keptame pomidorų padaže
Padažo ruošiame ne vienam valgymui, kad “nesiterlioti” 😊Reikės: Apie 3 kg pomidorų Viena didelė svogūno galva (naudoju mėlynąjį) Česnako pagal skonį, galima ir nedėti
Padažo ruošiame ne vienam valgymui, kad “nesiterlioti” 😊Reikės: Apie 3 kg pomidorų Viena didelė svogūno galva (naudoju mėlynąjį) Česnako pagal skonį, galima ir nedėti
Kuprė 1vnt ~700g 100-150g kuo neutralesnio skonio ir kvapo aliejaus (rapso, alyvuogių kauliukų ir kt.) Druska, cukrus, džiovinti krapai. Atitirpdytą, nuplautą kuprę išfiliuojam palikdami
Reikės: Trijų litrų šviežių jaunų dilgėlių viršūnėlių 200 g sviesto arba lydito sviesto „ghi” arbatinis šaukštelis druskos (galima ir mažiau) kelelios krapų šakelės, jei
pasigaminti 0,7 l rabarbaro pagardo reikia: 4 lazdelės rabarbarų apie 35 cm ilgio 4 šalotiniai svogūnai (arba savo mėgstami arba turimi) 70 ml tyro
Kuprė morkos, bulvės, moliūgas, burokėliai prieskoniai ir druska citrinos riekelės alyvuogių aliejus Pradžioje apverdame daržoves: morkas, bulves, neluptus burokėlius (atskirai)Nuplautą, nusausintą kuprę pasūdome, pabarstome prieskoniais, įdedame citrinos riekelių ir
lašišos filė 1kg rupi, be jodo druska 20-30g cukrus 5-15g krapai, citrinpipiriai Druską, cukrų ir prieskonius sumaišome.Atitirpdytą lašišos filė, nuplauname ir nusausiname. Lašišos gabalą dedeme
vienas supjaustytas otas bulvės (+morkos, moliūgas, burokėliai pagal pomėgį) gero aliejaus prieskoniai ir druska Nuskustas į ketvirčius ar pusiaiu supjaustytas bulves apverdame ~10min.(+morkas, burokėlius,
Apie 100 g morkų lapeliųApie 80 ml tyro alyvuogių aliejausApie 50 g turimų riešutų ( migdolai, anakardžiai, graikiški ar kedro)Apie 50 g kieto sūrioČesnako
Lengvas pavasariškas patiekalas Pasiruošti garnyrą: ryžius arba šviežių daržovių salotas. Atitirpdytas krevetes nulukštenti ir, perplovus šaltu vandeniu, nusausinti. Krevetes apkepti keptuvėje ant aliejaus kiekvieną
Gaukite naujienas apie žuvies siuntas, patarimus ir receptus tiesiai į savo elektroninio pašto dėžutę